Healing

Webmaster Maths Malmberg

Healing Yuen metoden

Hel ande

Helande läkande

Healing är ett alternativ att få läka kropp & själ, en behandlingsmetod med holistisk helhetssyn. Healing kan utföras genom att lägga händerna på eller nära den som skall få behandlingen, kan även utföras på distans.

Vi är energier som vibrerar på olika frekvenser. När energierna är i balans är de i ett flöde, en energikraft, en överföring utav LIVSKRAFT. Energier som balanserar allt liv. Blockeringar kan skapas i våra energikroppar då det blir obalans. Som ringar på vattnet skapar det olika former av fysisk eller psykisk ohälsa.

Med HEALING ges en utrensning utav negativa blockeringar. Det är då du kan bli medveten om att hjälpa dig själv att må bra.

Jag guidar dig för att DU skall kunna läka DIG SJÄLV.

Det kan behövas 1 - 4 behandlingar för att lösa upp ev. blockeringar iform av ex. smärta, värk, fibromyalgi, ryggont, axlar - nacke och huvudvärk, migrän, eksem, ångest, depression, sorg...

Utrensning utav ev. inflamationer, gifter i din kropp som lagrats och blockerar flödet , allt som kroppen inte är i behov utav.

Du kan även hjälpa till med att ge din kropp ren energi med ex. ekologisk näringsmat & dryck, rörelse samt vistas i naturen och i välbefinnande miljöer.

En behandling arbetar med kropp & själ i ca 14 dagar. Behandling ges även på distans och fungerar lika bra som vid ett fysiskt möte.

 

Healingbehandling

60 min 700 kr

30 min 350 kr